Belønningsbaseret hundetræning i København, Amager, Charlottenlund, Hellerup og Gentofte

I 2017 blev jeg oplært Hvalpetræner hos Sidse Udsen, ejer af Træneriet.dk, der selv er uddannet Hundeinstruktør igennem Hund og Træning  udover det er jeg igang med Hund og Trænings Instruktøruddannelse!træning af hunde

Jeg er blevet oplært i de samme principper, som de har hos Hund og Træning,  og kan hjælpe nye hundeejere, med fokus på belønningsbaseret træning og kontaktøvelser af hvalpe samt begynder-hunde.

Træningen vil hjælpe jer med at komme godt fra start. Vi arbejder efter klikkertræningens-metoder, og når man gør det, får man sig en glad, kreativ og arbejdsvillig hund som aktivt vælger kontakten til én!

Under træningen vil vi bla. fokusere på de helt grundlæggende øvelser såsom sit, dæk, indkald, lineføring, selvkontrol mv. Der er mulighed for at træne med klikker, men det er ikke en nødvendighed. Bare så længe dine lommer er fulde af lækre, bløde godbidder så det bliver nogle gode oplevelser og din hund bliver motiveret til at elske samarbejdet med dig.

Hundens Tid samarbejder med Træneriet, og vi tilbyder både
hvalpe/begynderhold, fortsætterhold og enetimer.

Vi tilbyder holdtræning både på Amager – tæt på DR Byen, og i Charlottenlund – i Charlottenlund Skov.

Der vil være max 8 kursister pr. hold*, det vil være af 6 gange og træningen varer 50 min. Vi træner i al slags vejr! Du kan finde de aktuelle hold HER

Vil du gerne tilmeldes et hold, så skriv en mail til: info@hundenstid.dk

Har du nogen spørgsmål, så kontakt mig endelig.

holdtræning i Charlottenlund og på Amager

*Der skal være min. 5 deltagere tilmeldt før holdet gennemføres