Hundetræning

Belønningsbaseret hundetræning i København; Amager og Sydhavnen

Se de AKTUELLE HOLD HER

Psssst… Vil du gerne prøve kræfter med Nose Work? Hold øje med siden HER

Hos Hundens Tid er der fokus på belønningsbaseret træning, med uddannede hundeinstruktører. Vi lærer hunden, at det er sjovt at vælge os som ejere til og sine omgivelser fra!

Træningen vil hjælpe jer med at komme godt fra start. Vi arbejder efter klikkertræningens-metoder, og når man gør det, får man sig en glad, kreativ og arbejdsvillig hund som aktivt vælger kontakten til os!

Under træningen vil vi bla. fokusere på helt grundlæggende øvelser såsom:
– Kontakt
– Leg
– Initiativ
– Ro
– Indkald
– Kropskontrol
– Selvkontrol
– Target
– Og meget mere!

Der er mulighed for at træne med klikker, men det er ikke en nødvendighed. Bare så længe du har massere af lækre godbidder med, så det bliver nogle sjove oplevelser for din hund! Efter endt træning, vil der blive sendt en lektiemail ud med de øvelser vi har trænet.

Hundens Tid tilbyder både hvalpe/begynderhold, fortsætterhold, enetimer og Nose Work. Vi tilbyder holdtræning på Amager – tæt på DR Byen og i Sydhavnen – ved Vestre Kirkegård.

Der vil være max 7 kursister pr. hold*, det vil være af 6 eller 5 gange og træningen varer 50 min. Vi træner i al slags vejr! Din tilmelding til vores hold er økonomisk bindende og refunderes ikke ved udeblivelse fra kurset.

holdtræning i Charlottenlund og på Amager

*Der skal være min. 4 deltagere tilmeldt før holdet gennemføres

Nyhedsbrev

Vil du gerne holdes opdateret, når der oprettes nye hold, eller når der kommer spændende nyheder? Så tilmeld dig vores Nyhedsbrev!