Hvad siger kunderne?


Se nogle af Hundens Tid’s Facebook anmeldelser her

 • 5 star review  Som uddannet hundeinstruktør kan jeg på det varmeste anbefale Elizabeth. Hun er dybt kompetent og har en sjælden fin fornemmelse for sine hunde. Først overtog hun flertallet af mine turhunde, da jeg fik nyt job. Siden spottede jeg hende tilfældigt i skoven med sit formiddagshold, da jeg var på tur med mine egne pudelpelse. Jeg betragtede hende på afstand. Hun gør alt det rigtige og det, der skal til for, at jeg både er taknemmelig for og stolt af min afløser: fantastisk samarbejde med snuderne, viser hensyn til andre i skoven og har styr på sine hunde. Derudover sætter Elizabeth sig i højsædet for hundens bedste: max 8 hunde i harmoni pr. hold – med streg under harmoni. Dertil kortest mulig transporttid. Jeg har gået flere ture med hende under vores tilfældige møder og er imponeret over hendes evner og viden om hunde. Kort sagt: hun ved, hvad hun har med at gøre og, hvilket ansvar det kræver. Senest har vi gået fælles prøvetur med mine 2 pudler og formiddagsholdet. Udover rørende gensyn med snudevennerne, er begge mine pelse trygge og overdrevet glade for Elizabeth: hun skal kæmpe for ikke at blive slikket i ansigtet, når hun henter dem. Derfor min varmeste anbefaling af Elizabeth. Mine pudelsnuder og jeg er lykkelige for at have fået fast plads alle ugens 5 hverdage hos hende med deres bedste gamle turvenner. Jeg er 100 procent tryg ved at sende mine snuder med Elizabeth, hvilket kræver en hel del med min viden og erfaring. Hermed 5 store stjerner med pil opad til Elizabeth – og med stor tak!

  thumb Sidse Udsen
  10/20/2017
 • Vores franske bulldog elsker at være med Elizabeth på tur. Der er altid god pålidelig service og en ægte interesse for vores hund. Den bedste investering vi har gjort længe 👍🏻😊🐶

  thumb Morten Blichfeldt Andersen
  2/13/2019
 • 5 star review  Varmeste anbefalinger!

  thumb Simon Serbian
  8/23/2018
 • 5 star review  Jeg er super lykkelig over at jeg, ved et tilfælde faldt over Elizabeth's hjemmeside "Hundens Tid". Nu kommer jeg hjem til en meget glad hund, og min dårlige samvittighed er som pist væk. Jeg kan klart anbefale alle, at give deres hund et afbræk i løbet af dagen.

  thumb Marina Goldmark
  10/27/2016HvalpetræningNina, ejer til Anton
Hundetræner Elizabeth elsker hunde uanset race og sind. Alle er velkommen til hendes træning. Hun er grundig til at forklare øvelserne, giver de langsomme tid og er tålmodig med øvelsernes udførsel. Hun giver gode råd til selvtræning med hunden med  masser af sjove og udfordrende øvelser. Elizabeth giver individuel vejledning hvor der er behov og ser straks hvis øvelserne skal korrigeres. Hun favner hele holdet og kender hundens navne efter første træningsdag. Træning på Elizabeths hold er sjovt, spændende og udfordrende, både for hund og menneske. Jeg kan varmt anbefale Elizabeth som hvalpe- og hundetræner.Maria og Jakob, ejere til Coco
Vi har været på hvalpehold med vores hvalp hos Elizabeth og alle i familien har været så glade for det! Vi har alle lært en masse som vi nu skal holde vedlige og vi håber i den grad at der kommer et udvidet hold så vi kan fortsætte den gode læringskurve med vores dejlige hvalp hos Elizabeth. Vi har nu en hvalp der er blevet vildt god til indkald, der ikke gør, som ikke drøner ud af hoveddøren og som er så nysgerrig på at lære mere. Så et stort tak til Elizabeth for at bidrage med viden og gode øvelser!! Det har været nogle sjove og lærerige stunder i skoven. Elizabeth får vores varmeste anbefalinger.Olga, ejer til Skipper
Vi blev meget klogere af at få hvalpetræning af Elizabeth, som var meget dygtig og med det sammen havde en god kontakt med vores hvalp. Uanset hvor mange youtube videoer man ser, er det noget andet at få det forklaret en til en. Vi synes vi er blevet mere tydelige overfor vores hund, og er mere bevidste om hvad der vigtigt at få lært! Vi glæder os til at fortsætte med øvelserne!


Hundeluftning

Nanette, ejer til Texas og Maine

Kære Elizabeth

Vi er så glade for at du har vores to hunde med på dit ene hold, de elsker det og det betyder at vi kan have en god dag på arbejde uden at stresse over at hundene er alene hjemme. Vi er også rigtig glade for din store fleksibilitet der allerede har reddet vores dag et par gange hvor der har været problemer med togene. Du tog hundene en ekstra tur med kort varsel. Tusinde tak, vi glæder os til mange flere ture.

Mette, ejer til Herbert
Elizabeth lufter min hund, Herbert, hver tirsdag og torsdag. Det er virkelig en stor hjælp og det bedste af det hele er, at Herbert er dejligt træt når jeg så kommer hjem. Hjælpen fra Elizabeth gør, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed når jeg har lange arbejdsdage, for Herbert er i trygge hænder. Han er glad for Elizabeth og ved at når han ser hende, så skal der ske noget sjovt og spændende. Elizabeth sender mig altid en update og et lille billede eller en film under turen, det gør mig så glad, for så ved jeg at min lille vovse har det godt og er ude på eventyr.


Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Elizabeth og “Hundens tid”, for her bliver tiden brugt på min hund.

Stig, ejer til Charlie og Darwin
Da jeg flyttede til København med mine to hunde i oktober var
jeg i stort behov for en hundelufter.  Jeg fandt hjemmesiden Hundenstid.dk og kontaktede Elizabeth. Hun fremstod meget seriøs og pålidelig, og genuint engageret i hunde. Hun har siden da taget Darwin og Charlie på lange gåture i alle slags vejr, på steder som er interessante for hunde. De bliver meget glade når hun kommer!


Resultatet er at jeg kommer hjem til hunde som er glade og tilfreds, og ikke trænger til mere end en kort aftens tur. De har også fundet glæde i at træffe andre hunde – hvilket de ikke gjorde tidligere.  Jeg er meget glad for at vi fandt hende. Det er helt klart alle pengene værd!