Hvad siger kunderne?


Se nogle af Hundens Tid’s Facebook anmeldelser her

 • positive review  Elizabeth er super dygtig! Jeg har været rigtigt glad for både at gå til hvalpetræning og have min hvalp med på Elizabeths luftehold. Min hund, Charlie, bliver altid så glad, når han ser hende 😃

  Julie Ottosen Avatar Julie Ottosen
  november 10, 2019
 • positive review  De varmeste anbefalinger herfra. Elizabeth er rigtig dygtig og professionel 🙂

  Josephine Miskin Avatar Josephine Miskin
  marts 31, 2019
 • positive review  Kan varmt anbefale Hundens Tid. Vi har netop afsluttet hvalpeholdet i denne uge og var ikke i tvivl om at vi skulle være med på fortsætterholdet. Hos Elizabeth er der plads til spørgsmål både til træningen men også til alt muligt andet, hvilket har været super fedt som førstegangs hundeejer 😃

  Birgitte Jørgensen Avatar Birgitte Jørgensen
  maj 20, 2020
 • positive review  Glæden ved at komme hjem fra arbejde og mærke, at min hund Cooper er træt og stimuleret fra sin tur med Elizabeth, er fuldstændig fantastisk! Elizabeth er enormt omsorgsfuld og kommunikerer rigtig godt til mig som hundeejer. Jeg ved, at Cooper er i kyndige hænder, og jeg er altid 100% tryg ved at sende min elskede hund med Elizabeth. Tusind, tusind tak for hjælpen. Jeg kan varmt anbefale Hundens Tid.

  Louise M Ø Nielsen Avatar Louise M Ø Nielsen
  september 14, 2020HvalpetræningNina, ejer til Anton
Hundetræner Elizabeth elsker hunde uanset race og sind. Alle er velkommen til hendes træning. Hun er grundig til at forklare øvelserne, giver de langsomme tid og er tålmodig med øvelsernes udførsel. Hun giver gode råd til selvtræning med hunden med  masser af sjove og udfordrende øvelser. Elizabeth giver individuel vejledning hvor der er behov og ser straks hvis øvelserne skal korrigeres. Hun favner hele holdet og kender hundens navne efter første træningsdag. Træning på Elizabeths hold er sjovt, spændende og udfordrende, både for hund og menneske. Jeg kan varmt anbefale Elizabeth som hvalpe- og hundetræner.Maria og Jakob, ejere til Coco
Vi har været på hvalpehold med vores hvalp hos Elizabeth og alle i familien har været så glade for det! Vi har alle lært en masse som vi nu skal holde vedlige og vi håber i den grad at der kommer et udvidet hold så vi kan fortsætte den gode læringskurve med vores dejlige hvalp hos Elizabeth. Vi har nu en hvalp der er blevet vildt god til indkald, der ikke gør, som ikke drøner ud af hoveddøren og som er så nysgerrig på at lære mere. Så et stort tak til Elizabeth for at bidrage med viden og gode øvelser!! Det har været nogle sjove og lærerige stunder i skoven. Elizabeth får vores varmeste anbefalinger.Olga, ejer til Skipper
Vi blev meget klogere af at få hvalpetræning af Elizabeth, som var meget dygtig og med det sammen havde en god kontakt med vores hvalp. Uanset hvor mange youtube videoer man ser, er det noget andet at få det forklaret en til en. Vi synes vi er blevet mere tydelige overfor vores hund, og er mere bevidste om hvad der vigtigt at få lært! Vi glæder os til at fortsætte med øvelserne!


Hundeluftning

Nanette, ejer til Texas og Maine

Kære Elizabeth

Vi er så glade for at du har vores to hunde med på dit ene hold, de elsker det og det betyder at vi kan have en god dag på arbejde uden at stresse over at hundene er alene hjemme. Vi er også rigtig glade for din store fleksibilitet der allerede har reddet vores dag et par gange hvor der har været problemer med togene. Du tog hundene en ekstra tur med kort varsel. Tusinde tak, vi glæder os til mange flere ture.

Mette, ejer til Herbert
Elizabeth lufter min hund, Herbert, hver tirsdag og torsdag. Det er virkelig en stor hjælp og det bedste af det hele er, at Herbert er dejligt træt når jeg så kommer hjem. Hjælpen fra Elizabeth gør, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed når jeg har lange arbejdsdage, for Herbert er i trygge hænder. Han er glad for Elizabeth og ved at når han ser hende, så skal der ske noget sjovt og spændende. Elizabeth sender mig altid en update og et lille billede eller en film under turen, det gør mig så glad, for så ved jeg at min lille vovse har det godt og er ude på eventyr.


Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Elizabeth og “Hundens tid”, for her bliver tiden brugt på min hund.
Louise, ejer til Cooper
Glæden ved at komme hjem fra arbejde og mærke, at min hund Cooper er træt og stimuleret fra sin tur med Elizabeth, er fuldstændig fantastisk! Elizabeth er enormt omsorgsfuld og kommunikerer rigtig godt til mig som hundeejer. Jeg ved, at Cooper er i kyndige hænder, og jeg er altid 100% tryg ved at sende min elskede hund med Elizabeth. Tusind, tusind tak for hjælpen. Jeg kan varmt anbefale Hundens Tid.Stig, ejer til Charlie og Darwin
Da jeg flyttede til København med mine to hunde i oktober var
jeg i stort behov for en hundelufter.  Jeg fandt hjemmesiden Hundenstid.dk og kontaktede Elizabeth. Hun fremstod meget seriøs og pålidelig, og genuint engageret i hunde. Hun har siden da taget Darwin og Charlie på lange gåture i alle slags vejr, på steder som er interessante for hunde. De bliver meget glade når hun kommer!


Resultatet er at jeg kommer hjem til hunde som er glade og tilfreds, og ikke trænger til mere end en kort aftens tur. De har også fundet glæde i at træffe andre hunde – hvilket de ikke gjorde tidligere.  Jeg er meget glad for at vi fandt hende. Det er helt klart alle pengene værd!