Om Os

 

Hvem er Hundens Tid?

Elizabeth Aagaard – Indehaver af Hundens Tid, Hundeinstruktør og Hundelufter.

Jeg er 28 år, og jeg har siden barnsben af, altid elsket hunde! Jeg bor på Amager, sammen med mine 2 skønne katte og min fantastiske blandings-hund på 5 år, hvor vores træning og turer bygger på positive oplevelser, tillid og respekt.

Lige siden jeg var lille, har jeg altid haft hunde i mit liv – både mine egne, men også venners, kærestes og families. Så jeg har erfaring med alt lige fra lille dværggravhund til store schæfere.

Jeg har også erfaring med gadehunde, da min egen hund kommer fra Rumænien. Så jeg har fuld forståelse for, hvis din hund har brug for ekstra tid, kærlighed og tålmodighed.

Hvorfor hundeluftning?
Efter jeg fik min egen hund, erfarede jeg hvor meget livskvalitet det giver mig, at have hunde omkring mig og komme ud i naturen sammen med dem. Det gav mig lyst til, at bidrage med, at forbedre hundenes velvære og hjælpe med, at give folk lidt mere ro på i hverdagen. Jeg oprettede min lille virksomhed op i august 2016, hvor jeg startede med at lufte et par enkelte hunde. Det tog stille og roligt til, med flere og flere interesserede, og i dag lever jeg af det, og jeg elsker det!

Udover Hundeluftningen, blev jeg i 2017 oplært Hvalpetræner igennem et privat oplæringsforløb, samt blev jeg eksamineret Hundeinstruktør i 2020 gennem Hund og Træning.

Jeg går selv til både lydighedstræning, og Nose Work med min egen hund, udover det, har vi også prøvet kræfter med både agility og spor. Jeg elsker det samarbejde, og den kontakt man opbygger til sin hund gennem træningen, og håber på at jeg kan hjælpe nye hundeejere til at finde den samme passion!

Hunde er nogle af de mest kærlige og forstående væsener, der altid kan give én et smil på læben med deres skøre personligheder. De fortjener kun det bedste; en masse godbidder, klø bag ørene og gode oplevelser.

Relevante Uddannelser og Kurser
Eksamineret Hundeinstruktør v/ Hund & Træning 

Eksamineret Nose Work Instruktør v/ Powerdog 

Kursus: Problemadfærd på træningspladsen – fokus på stress v/Hund & Træning

Hundens Ernæring, Foredrag v/ HundefoderNørden

Adfærds problemer hos hunde, Online Seminar v/Videncenter for Dyrevelfærd

Understanding Dog Aggression, Webinar v/Michael Shikashio 

Igangværende Uddannelser 

Advanced Animal Training v/Karolina Westlund, Online Kursus – Jan. 2021

Mette Clante – Hundeinstruktør og Hundelufter

Mit navn er Mette Clante. Hele mit liv har jeg været glad for hunde og jeg har haft 5 stykker. 4 små hvide skødehundedamer og nu en stor sort hanhund.

De første 4 hunde blev ikke trænet. De boede bare sammen med mig og resten af familien og de måtte gerne ligge i møblerne og på skødet, de måtte også sove i sengen. Jeg har altid elsket at der hørte mindst en hund til i familien.

For et par år siden overvejede jeg – i forbindelse med at være fyldt 50 – hvordan jeg ønskede at resten af mit arbejdsliv skulle se ud, og tanken om at være ude i naturen og gerne i selskab med hunde blev svaret. Jeg tog uddannelsen som hundetræner hos Københavnersnuden og i august 2019 kastede jeg mig ud i at undervise.

Nu nyder jeg at arbejde med hunde, og jeg oplever at der ligger så meget potentiale i belønningsbaseret hundetræning. Et af højdepunkterne som hundetræner er at opleve at hund og ejer får etableret et godt samarbejde som styrker forholdet mellem dem. Et forhold som er baseret på ros og ikke på frygt.

Camilla Sandgreen Mortensen – Hundeinstruktør

Jeg hedder Camilla, jeg er 28 år gammel. Jeg er hundetræner hos Hundens Tid, og jeg er blevet eksamineret Hundeinstruktør gennem Hund & Træning her i 2020.

Jeg kender og har selv mærket vigtigheden af et godt samarbejde mellem min hund og jeg. Jeg er vokset op med en kæmpe Golden Retriever, som var en familiehund med stort F.

I dag bor jeg på Frederiksberg med min finske lapphund, der sker mange spændende ting, når man bor inde i byen – nogle gange lidt for mange ting. Det er derfor vigtigt at have en hund, som kan fungere godt i en hverdag omringet af høje lyde, mange mennesker og madaffald på gaden.

Jeg er derfor af den opfattelse at grundlaget for et godt samarbejde er baseret på at både min hund og jeg synes det er sjovt at være sammen og træne sammen.

Laura Hjarup Smidt-Nielsen – Hundeinstruktør

Mit navn er Laura Hjarup Smidt-Nielsen og tæller 29 år. Jeg bor med min mand, datter på 1 år og vores nye labrador hundehvalp Nana. Jeg har altid elsket dyr og specielt hunde. Glæden, samarbejdet og den sjælefred man får med en hund ved sin side.
I min familie har vi altid haft hund, så det har altid været en automatisk forlængelse af mig selv. 

Min sidste hund gav mig en helt utrolig forståelse og tålmodighed når det gælder frygtsomhed, angst og kroniske smerter. Hun var en meget plaget hund, men trods hendes skavanker fik hun et fantastisk hundeliv og vi dannede et bånd som jeg aldrig har oplevet før.

Min passion ligger helt klart i at hjælpe, især hunden til at ejeren forstår den bedre. Alle hunde kan være en mundfuld, men med den rette forståelse og håndtering kan de blive den bedste ven i hele verden. 

Jeg elsker selv frisk luft, natur og jord under neglene, så det ligger naturligt for mig at gå lange ture, løbe og træne, især med hunden.

Jeg har taget instruktøruddannelsen hos Hund og Træning i 2016 og jeg har lige siden arbejdet som hundetræner hos KøbenhavnerSnuden i København.

I 2019 blev jeg selvstændig hundelufter og det var noget af en upgrade for min hverdag. De daglige gåture med frisk luft, go energi, ros og godbidder giver et helt specielt bånd til hundene, som jeg slet ikke kan undvære.

Jeg bestræber mig på hele tiden at være med på den nyeste viden, videreuddanne mig og altid have et åbent sind.Kristine Cristell Johansen – Hundelufter
Jeg hedder Kristine Cristell Johansen.

Jeg er 30 år gammel og bor med min dalmatiner hund Sif i en lejlighed i København K.
Jeg er oprindelig uddannet indenfor økonomi og salg, men valgte for 2,5 år siden at blive selvstændig, samtidig med at jeg fik min hund Sif. Nu er virksomheden blevet solgt og i den forbindelse har jeg sagt ja til et nyt spændende hundelufter eventyr i samarbejde med Elizabeth og Hundens Tid.

Hunde har altid betydet utroligt meget i mit liv. Jeg er opvokset med islandske fårehunde men som 20 årig fik  jeg egen første dalmatiner hund.

Selvom jeg, ligesom Elizabeth, starter ud som hundelufter uden at være uddannet instruktør, er det ikke første gang jeg har arbejdet med hunde. Da jeg tog min bachelor havde jeg i 1,5 år en lille selvstændig virksomhed ved siden af studierne, hvor jeg lavede laserbehandling af både heste og hunde. Det var ofte stressede og smertefulde situationer hvor ro, tålmodighed og forståelse var en absolut nødvendighed. Den erfaring og mine mange år med mine egne hunde tager jeg med ind i jobbet.

Jeg er en hundelufter der dyrker positiv motivation, ros og hygge og jeg gør mig altid umage. 

Derfor vil hundene hos mig altid være første prioritet når de er med og det fokus kan mærkes for både hunde og ejere.