Om Os

 

Hvem er Hundens Tid?

Elizabeth Aagaard – Ejer af Hundens Tid, Hundeinstruktør og Hundelufter.

Jeg er 27 år og jeg har siden barnsben af, altid elsket hunde! Jeg bor på Amager, sammen med mine 2 skønne katte og min fantastiske blandings-hund på 5 år, hvor vores træning og turer bygger på positive oplevelser, tillid og respekt.

Lige siden jeg var lille, har jeg altid haft hunde i mit liv – både mine egne, men også venners, kærestes og families. Så jeg har erfaring med alt lige fra lille dværggravhund til store schæfere.

Jeg har også erfaring med gadehunde, da min egen hund kommer fra Rumænien. Så jeg har fuld forståelse for, hvis din hund har brug for ekstra tid, kærlighed og tålmodighed.

Hvorfor hundeluftning?
Efter jeg fik min egen hund, erfarede jeg hvor meget livskvalitet det givermig, at have hunde omkring mig og komme ud i naturen sammen med dem. Det gav mig lyst til, at bidrage med, at forbedre hundenes velvære og hjælpe med, at give folk lidt mere ro på i hverdagen. Jeg oprettede min lille virksomhed op i august 2016, hvor jeg startede med at lufte et par enkelte hunde. Det tog stille og roligt til, med flere og flere interesserede, og i dag lever jeg af det, og jeg elsker det!

Udover Hundeluftningen, blev jeg i 2017 oplært Hvalpetræner igennem et privat oplæringsforløb, samt er jeg blevet eksamineret Hundeinstruktør her i 2020 gennem Hund og Træning.

Jeg kan hjælpe nye hundeejere med træning og kontaktøvelser af deres hvalpe og unghunde, og få opbygget et godt fundament. Jeg tilbyder både enetimer og holdtræning. Du kan læse mere under fanen Hundetræning.

Jeg går selv til både lydighedstræning og Nose Work med min egen hund, udover det har vi også prøvet kræfter med både agility og spor. Jeg elsker det samarbejde, og den kontakt man opbygger til sin hund gennem træningen, og håber på at jeg kan hjælpe nye hundeejere til at finde den samme passion!

Hunde er nogle af de mest kærlige og forstående væsener, der altid kan give én et smil på læben med deres skøre personligheder. De fortjener kun det bedste; en masse godbidder, klø bag ørene og gode oplevelser.

Relevante Uddannelser og Kurser
Eksamineret Hundeinstruktør v/ Hund & Træning 
Hundens Ernæring, Foredrag v/ HundefoderNørden
Adfærds problemer hos hunde, Online Seminar v/Videncenter for Dyrevelfærd

Kommende Uddannelser 
Nose Work Instruktør v/ Powerdog – 2021 

 

 

 

Mette Clante – Hundeinstruktør og Hundelufter

Mit navn er Mette Clante. Hele mit liv har jeg været glad for hunde og jeg har haft 5 stykker. 4 små hvide skødehundedamer og nu en stor sort hanhund.

De første 4 hunde blev ikke trænet. De boede bare sammen med mig og resten af familien og de måtte gerne ligge i møblerne og på skødet, de måtte også sove i sengen. Jeg har altid elsket at der hørte mindst en hund til i familien.

For et par år siden overvejede jeg – i forbindelse med at være fyldt 50 – hvordan jeg ønskede at resten af mit arbejdsliv skulle se ud, og tanken om at være ude i naturen og gerne i selskab med hunde blev svaret. Jeg tog uddannelsen som hundetræner hos Københavnersnuden og i august 2019 kastede jeg mig ud i at undervise.

 

Nu nyder jeg at arbejde med hunde, og jeg oplever at der ligger så meget potentiale i belønningsbaseret hundetræning. Et af højdepunkterne som hundetræner er at opleve at hund og ejer får etableret et godt samarbejde som styrker forholdet mellem dem. Et forhold som er baseret på ros og ikke på frygt.

 

Camilla Sandgreen Mortensen – Hundeinstruktør

Jeg hedder Camilla, jeg er 28 år gammel. Jeg er hundetræner hos Hundens Tid, og jeg er blevet eksamineret Hundeinstruktør gennem Hund & Træning her i 2020.

Jeg kender og har selv mærket vigtigheden af et godt samarbejde mellem min hund og jeg. Jeg er vokset op med en kæmpe Golden Retriever, som var en familiehund med stort F.

I dag bor jeg på Frederiksberg med min finske lapphund, der sker mange spændende ting, når man bor inde i byen – nogle gange lidt for mange ting. Det er derfor vigtigt at have en hund, som kan fungere godt i en hverdag omringet af høje lyde, mange mennesker og madaffald på gaden.

Jeg er derfor af den opfattelse at grundlaget for et godt samarbejde er baseret på at både min hund og jeg synes det er sjovt at være sammen og træne sammen.