Hundeluftning

Har du brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen, og vil du gerne give din bedste snude-ven nogle nye, spændende oplevelser, sammen med andre hunde, imens du er på arbejde, af en person der har den rette faglige baggrund? Så er du kommet til det rigtige sted! Som oplært hvalpetræner samt under uddannelse til at blive hundeinstruktør og erfaren hundelufter, arbejder jeg udelukkende med belønningsbaseret samarbejde, så hundene motiveres til at vælge samarbejdet med mig af glæde og lyst! Det er altafgørende for mig, at jeg har harmoniske og glade hunde med på tur, derfor er der kun de samme faste hunde med, så din hund kommer ud med de samme snude-venner. Dette giver rolige og selvsikre hunde, som kender hinanden og som kender hinandens grænser.

På alle turene vil der være små træningsøvelser, såsom at hoppe op på stammer eller sten på eget initiativ, som stimulerer og aktiverer din hunds kreativitet og selvtillid. Det opbygger og styrker den gode relation – både imellem mig og snuderne, og hundevennerne indbyrdes.

Hvordan foregår det?

Jeg kommer og henter din hund i bil med sikrede transportbure og hver hund får sit eget bur. Bilen er udstyret med et ventilationssystem, så der er dejligt køligt for hundene i de varme sommermåneder. Der vil max være 7 hunde med i alt på turen! Dette er for at sikre en stressfri og sikker tur med glade hunde, og er både af hensyn til de hunde jeg har med, og stedets andre brugere.

Jeg tager dem ud at gå, lege og socialisere i 55-60 min. Turen foregår ca. kl. 11.00-12.00 og vil foregå nord for København. Vi går steder hvor man må have hundene løse, og det vil derfor ofte være i en hundeskov. Derfor er det vigtigt at din hund er vant til at gå løs, og er sikker i indkald.

Din hund er afsted sammenlagt ca. 3 timer, inklusiv transport tid. Nogle dage lidt længere, afhængigt af hundenes adresser. Dette betyder at du har dig en tilfreds og glad hund, frem for en stresset og overtræt hund der har siddet alt for længe i bil.

Hvis du gerne vil se hvordan turene foregår, kan du finde videoer og billeder på Hundens Tid’s facebook side: www.facebook.dk/hundenstid

Hvem er jeg?

Hvis du gerne vil høre lidt mere om mig kan du læse mere om mig HER. Hvis du gerne vil se hvordan turene foregår, så har TV2 været med ude og lave en lille video af snuderne og mig. Du kan se den HER på deres Facebook side.

Udover det har jeg også været med i Go’ Morgen Danmark d. 25/5/18, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan jeg er endt som hundelufter, hvad det betyder for mig og hvad jeg håber for fremtiden. Det kan du se HER.

Er du interesseret i at få din hund luftet af mig, så læs siden Vigtig Information og skriv eller ring hvis du har nogen spørgsmål!

Jeg tilbyder at hente hunde i København, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, Amager og nord for København; såsom Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Kgs. Lyngby, Virum og Nærum. Er du i tvivl om jeg dækker dit område, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Samarbejder med: Gentofte Dyreklinik, Bryggens Dyreklinik og Asta Photo.