Hundeluftning

Har du brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen, og vil du gerne give din bedste snude-ven nogle nye, spændende oplevelser, sammen med andre hunde, imens du er på arbejde, af en person der har den rette faglige baggrund? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Hundens tid, har vi den rette uddannelse bag os; Vi arbejder udelukkende med belønningsbaseret samarbejde, så hundene motiveres til at vælge samarbejdet med os af glæde og lyst! Det er altafgørende for os, at vi har harmoniske og glade hunde med på tur, derfor er der kun de samme faste hunde med, så din hund kommer ud med de samme snude-venner. Dette giver rolige og selvsikre hunde, som kender hinanden og som kender hinandens grænser.

På alle turene vil der være små træningsøvelser, såsom at hoppe op på stammer eller sten på eget initiativ, som stimulerer og aktiverer din hunds kreativitet og selvtillid. Det opbygger og styrker den gode relation – både imellem os og snuderne, og hundevennerne indbyrdes.

Er du interesseret i at få din hund luftet af os, så læs siden Vigtig Information og skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål!

Hvordan foregår det?

Hundelufteren kommer og henter din hund i bil med sikrede transportbure og hver hund får sit eget bur.  Der vil max være 7 hunde med i alt på turen! Dette er for at sikre en stressfri og sikker tur med glade hunde, og er både af hensyn til de hunde jeg har med, og stedets andre brugere.

Hundene tages ud at gå, lege og socialisere i 55-60 min. Turen foregår i formiddagstimerne, og vi går steder hvor man må have hundene løse, og det vil derfor ofte være i en hundeskov. Derfor er det vigtigt at din hund er vant til at gå løs, og er sikker i indkald.

Din hund er afsted sammenlagt ca. 3 timer, inklusiv transport tid. Nogle dage lidt længere, afhængigt af hundenes adresser. Dette betyder at du har dig en tilfreds og glad hund, frem for en stresset og overtræt hund der har siddet alt for længe i bil.

Hvis du gerne vil se hvordan turene foregår, kan du finde videoer og billeder på Hundens Tid’s facebook side: www.facebook.dk/hundenstid

Hvem er vi?

Hvis du gerne vil høre lidt mere om os, kan du læse mere HER. Hvis du gerne vil se hvordan turene foregår, så har TV2 været med ude og lave en lille video af snuderne og Elizabeth, ejer af Hundens Tid. Du kan se den HER på deres Facebook side.

Udover det har Elizabeth også været med i Go’ Morgen Danmark d. 25/5/18, hvor hun fortæller lidt om, hvordan hun er endt som hundelufter, hvad det betyder for hende, og hvad hun håber for fremtiden. Det kan du se HER.

Vi tilbyder at hente hunde i København, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, Amager og nord for København; såsom Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Kgs. Lyngby, Virum og Nærum. Er du i tvivl om vi dækker dit område, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Samarbejder med: Bryggens Dyreklinik, Asta Photo og Hundefotografi.