Tilbud

Lighthound

DKK 489,00 DKK 379,00

Vil du gerne være sikker på, at din hund kan ses i mørket?
Så er Lighthound selen det sikre valg!

Selen sikre 360 grader synlighed med sit illuminerede lys og reflekterende stof. Der er hele 8 farve muligheder, som kan kombineres med at blinke i forskellige sekvenser. Den sikre, at i ikke bliver overset i mørket og reducerer derved drastisk risikoen for at blive involveret i en trafikulykke.

Ryd
Varenummer (SKU): 10-0001 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Selen er justerbar både foran brystet og rundt om maven, og passer derfor til alle størrelser og racer – den vejer ikke mere end 100 g. og vil derfor på ingen måde genere hunden. Den passer snildt over en jakke, trøje eller hundens normale sele.

Lighthound er lavet af det Amerikanske firma Noxgear, som har lavet selen i Cordura stof. Det er et ekstremt hårdført materiale og det bliver bl.a. brugt af militæret. Selen er derfor både designet og bygget til at blive brugt! Udover dette, er den også maskinvaskbar, den tåler alt slags vejr og den har op til hele 12 timers batterilevetid – den kan nemt genoplades via et micro-USB og der medfører selvfølgelig en oplader i pakken. Selen vil selv fortælle dig, hvornår det er tid til at blive ladet op igen.

Hvilken størrelse skal du vælge? Find ud af det ved hjælp af tabellen:

Yderligere information

Vægt 0.200 kg
Størrelse

, , ,