Om Mig

Hvem er Hundens Tid?

Mit navn er Elizabeth Aagaard, jeg er 26 år og har siden barnsben af, altid elsket hunde!

Jeg bor på Amager, sammen med min kæreste, vores 2 skønne katte og vores fantastisk blandings-hund på 4 år, hvor vores træning og turer bygger på positive oplevelser, tillid og respekt.

Lige siden jeg var lille, har jeg altid haft hunde i mit liv – både mine egne, men også venners, kærestes og families. Så jeg har erfaring med alt lige fra lille dværggravhund til store schæfere.

Jeg har også erfaring med gadehunde, da min egen hund kommer fra Rumænien. Så jeg har fuld forståelse for, hvis din hund har brug for ekstra tid, kærlighed og tålmodighed.

Hvorfor hundeluftning?
Efter jeg fik min egen hund, erfarede jeg hvor meget livskvalitet det givermig, at have hunde omkring mig og komme ud i naturen sammen med dem. Det gav mig lyst til, at bidrage med, at forbedre hundenes velvære og hjælpe med, at give folk lidt mere ro på i hverdagen. Jeg oprettede min lille virksomhed op i august 2016, hvor jeg startede med at lufte et par enkelte hunde. Det tog stille og roligt til, med flere og flere interesserede, og i dag lever jeg af det, og jeg elsker det!

Udover Hundeluftningen, er jeg oplært Hvalpetræner igennem et privat oplæringsforløb og udover det, er jeg igang med Hund og Trænings Instruktøruddannelse.

Jeg kan hjælpe nye hundeejere med træning og kontaktøvelser af deres hvalpe og unghunde, og få opbygget et godt fundament. Jeg tilbyder både enetimer og holdtræning. Du kan læse mere under fanen Hundetræning.

Jeg går selv til både lydighedstræning og Nose Work med min egen hund, udover det har vi også prøvet kræfter med både agility og spor. Jeg elsker det samarbejde, og den kontakt man opbygger til sin hund gennem træningen, og håber på at jeg kan hjælpe nye hundeejere til at finde den samme passion!

Hunde er nogle af de mest kærlige og forstående væsener, der altid kan give én et smil på læben med deres skøre personligheder. De fortjener kun det bedste; en masse godbidder, klø bag ørene og gode oplevelser.