10531237_10204464162902281_983925537080908406_o

 

Mit navn er Elizabeth Aagaard, jeg er 25 år og har siden barnsben af, altid elsket hunde!

Jeg bor på Amager, sammen med min kæreste, vores 2 skønne katte og vores fantastisk blandings-hund på 2,5 år, hvor vores træning og turer bygger på positive oplevelser, tillid og respekt.

Lige siden jeg var lille, har jeg altid haft hunde i mit liv – både mine egne, men også venners, kærestes og families. Så jeg har erfaring med alt lige fra lille dværggravhund til store schæfere.

Jeg har også erfaring med gadehunde, da min egen hund kommer fra Rumænien. Så jeg har fuld forståelse for, hvis din hund har brug for ekstra tid, kærlighed og tålmodighed.

 

 

Efter jeg har fået min egen hund, har jeg erfaret hvor meget livskvalitet det giver mig, at have hunde omkring mig – så det giver mig lyst til, at bidrage med, at forbedre hundenes velvære og hjælpe med, at give folk lidt mere ro på i hverdagen.

Udover Hundeluftningen, er jeg oplært Hvalpetræner hos Sidse Udsen, ejer af  Træneriet.dk. Jeg kan hjælpe nye hundeejere med træning og kontaktøvelser af deres hvalpe og ung-hunde, og få opbygget et godt fundament. Derfor tilbyder jeg både enetimer og holdtræning, og vil inden længe også kunne tilbyde fortsætter-træning, da jeg til februar 2019 starter på Hund og Trænings Instruktøruddannelse!
Du kan læse mere under fanen Hundetræning.

Jeg går selv til både lydighedstræning og Nose Work med min egen hund, udover det
har vi også prøvet kræfter med både agility og spor. Jeg elsker det samarbejde, og
den kontakt man opbygger til sin hund gennem træningen, og håber på at jeg kan
hjælpe nye hundeejere til at finde den samme passion!

Hunde er nogle af de mest kærlige og forstående væsener, der altid kan give én et smil på læben med deres skøre personligheder. De fortjener kun det bedste; en masse godbidder, klø bag ørene og gode oplevelser.